Fem dictats de paraules a I5

Fem dictats de paraules a I5

| Educació Infantil

Aquest curs els nens i nenes d’I5 s’han iniciat en la lectura i l’escriptura de paraules. Poc a poc, els nostres alumnes estan aprenent a identificar totes les lletres, vocals i consonants, per poder formar síl·labes i paraules, que després comencen a llegir.

Els més grans d’Educació Infantil utilitzen diferents recursos i materials pedagògics per practicar i enriquir el seu aprenentatge. Per exemple, amb utilitzen les pissarres viledes per fer dictats de paraules. La mestra, la Cristina, diu una paraula en veu alta i ells han d’escoltar-la ben atentament, pensar i escriure la paraula a la seva pissarreta. Després, comproven si està ben escrita mirant la paraula ben escrita a la pissarra digital. A més a més, també compten les lletres de la paraula que han escrit i n’encerclen les vocals i les consonants per aprendre a diferenciar-les.

D’aquesta manera, a través de diferents jocs i activitats, els nostres alumnes s’inicien en l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura. Quan aprenem jugant adquirim un aprenentatge molt més enriquidor i significatiu!