Estades lingüístiques

Cada any l’Escola Andersen organitza unes estades lingüístiques a Anglaterra durant el mes de juliol amb els alumnes de secundària.

Els alumnes s’allotgen amb famílies de la mateixa ciutat per tal de poder practicar i millorar l’anglès així com poden veure els costums i la manera de viure d’aquest país. Durant quinze dies els nois i noies de la nostra escola fan una immersió lingüística. De dilluns a divendres al matí assisteixen a l’escola on realitzen les classes d’anglès amb professors nadius titulats. A la tarda la mateixa escola organitza activitats lúdiques, sortides, visites culturals, la pràctica d’algun esport…, amb monitors preparats. Diumenge, les famílies on estan allotjats els nostres alumnes els preparen diferents activitats i sortides adients.

No cal dir que com cada any les estades lingüístiques han estat un èxit i que tots volem repetir l’any que ve.

2019

Els nois i noies de 1r a 4t d’ESO estan esperant amb molta il·lusió el viatge d’immersió lingüística a Llandudno (Gal·les) durant el mes de juliol.

 

Els nostres alumnes s’allotjaran a la residència Trinity House, a Llandudno, amb la intenció de poder practicar i millorar l’anglès, alhora que coneixeran persones d’altres cultures i països.

Durant dues setmanes, els nois i noies de la nostra escola faran una immersió lingüística amb l’anglès. De dilluns a divendres al matí faran classes amb professors nadius titulats, de 9:30 a 12:30h al Trinity Language Centre, amb altres alumnes d’altres països d’arreu del món. A la tarda, després d’haver dinat a la mateixa escola, s’organitzaran sortides, visites culturals, activitats lúdiques, la pràctica d’algun esport, entre d’altres, amb monitors nadius qualificats.

Aquest any hi ha excursions organitzades a Conwy, al Great Orme and the Summit, al Parc Nacional d’Snowdonia i a Chester.

 

No cal esmentar que, com cada any, les estades lingüístiques seran tot un èxit i que tots plegats ens ho passarem molt bé i aprendrem molt.

 

Per a més informació, pregunteu a Secretaria de l’escola.

2018

A l’escola esperem amb moltes ganes i il·lusió el viatge que estem organitzant per a aquest estiu a Ipswich, durant el mes de Juliol, per als nois i noies des de 6è de Primària fins a 4t d’ESO.

 

Els alumnes s’allotjaran amb famílies de la ciutat d’Ipswich per tal de poder practicar i millorar l’anglès, alhora que podran aprendre i veure els costums, les tradicions i la manera de viure d’aquesta ciutat i d’aquest país.

 

Durant dues setmanes, els nois i noies de la nostra escola faran una immersió lingüística. De dilluns a divendres al matí faran classes d’anglès amb professors nadius titulats, de 9 a 12:30h a l’escola LETS, amb altres alumnes d’altres països d’arreu del món. A la tarda, després d’haver dinat a la mateixa escola, s’organitzaran sortides, visites culturals, la pràctica d’algun esport, la visita a la Jimmy’s farm i activitats lúdiques, entre d’altres, amb monitors preparats. Aquest any, entre setmana, hi ha organitzades excursions de mig dia a la platja de Felixstowe i al llac de Thorpeness, on els alumnes pujaran en barques i podran participar en una regata.

 

Els caps de setmana s’organitzaran sortides per visitar llocs emblemàtics del país. Enguany els alumnes participants podran visitar Londres, i com a novetat aquest any es farà una visita de tres dies a la capital d’Escòcia, Edinburgh.

 

No cal esmentar que, com cada any, les estades lingüístiques seran tot un èxit i que tots plegats ens ho passarem molt bé i aprendrem molt.

 

Per a més informació, hi haurà una xerrada informativa per el proper dimarts 6 de febrer a l’escola.

2017

Per cinquè any consecutiu l’ESCOLA ANDERSEN organitza les estades lingüístiques a Anglaterra durant el mes de juliol amb alumnes des de 6è de Primària fins a 4t de Secundària i per a tots els amics que vulguin venir.

 

Els alumnes s’allotjaran amb famílies de la ciutat d’Ipswich per tal de poder practicar i millorar l’anglès, alhora que podran veure i aprendre la manera de viure, els costums i les tradicions d’aquesta ciutat i d’aquest país.

 

Durant quinze dies els nois i noies de la nostra escola faran una immersió lingüística a Ipswich, una ciutat que està a 150 km de Londres. De dilluns a divendres al matí assistiran a l’escola LETS on faran classes d’anglès amb professors nadius titulats de 9 a 12:30h, amb altres alumnes d’altres països d’arreu del món. A la tarda, després d’haver dinat a la mateixa escola, s’organitzaran activitats lúdiques, sortides, visites culturals, la pràctica de diferents esports, entre d’altres, amb monitors preparats.

 

Aquest any, entre setmana, hi ha organitzades excursions de mig dia a la platja de Felixstowe i al poble de Woodbridge. També visitarem l’Ajuntament d’Ipswich i farem una entrevista amb l’alcalde de la ciutat.

 

Els caps de setmana estan organitzats d’una altra manera. Els dissabtes es faran excursions de tot el dia a Norwich i Cambridge; i els diumenges hi haurà “Family Day”, on les famílies on estaran allotjats els nostres alumnes els prepararan diferents activitats i sortides.

 

No cal dir que com cada any les estades lingüístiques seran tot un èxit i que tots ens ho passarem molt bé i aprendrem moltes coses noves.

 

Per a més informació, pregunteu a la Secretaria de l’escola.

2016

A l’escola esperem amb moltes ganes i il·lusió el viatge que estem organitzant per a aquest estiu a Killarney, durant el mes de Juliol.

 

Any rere any, des de 2013, l’escola organitza un viatge a un país de parla anglesa per als alumnes del centre, on aprenen l’idioma als matins a classes adequades al seu nivell. Els nois i noies s’allotgen amb famílies d’acollida natives per garantir una immersió lingüística total, tenint així l’oportunitat d’acostumar-se d’una manera més natural a la parla anglesa i d’adquirir moltes més expressions, fluïdesa lingüística i familiarització amb el conegut accent irlandès.

 

A més, la Maria Rosa, el Ridge i els alumnes formaran part d’un gran conjunt d’activitats programades a l’aire lliure pels llacs, muntanyes i boscos irlandesos de l’oest del comtat de Kerry.

 

Aquest any, les activitats especials de la tarda inclouen fer surf a l’Oceà Atlàntic, muntar a cavall pel Lough Leane, un dels llacs de Killarney, un passeig en Jaunting Cars al voltant de Muckross House amb una visita a una granja tradicional, un joc d’orientació pel Killarney National Park, un passeig en barca, esports d’aventures en el bosc i moltes activitats més.

 

Com a part del programa d’immersió lingüística, també s’ha organitzat una excursió històrica a la ciutat de Dublín, on tant alumnes com professors s’allotjaran en un bonic hotel del centre de la ciutat amb un deliciós i típic esmorzar irlandès inclòs. Tots ens enriquirem aprenent sobre com Irlanda es va independitzar del Regne Unit , i el conflicte que hi ha entre la República d’Irlanda i Irlanda del Nord.

 

També, es farà una excursió a la ciutat de Cork, on es passarà tot el dia. Aquesta encantadora ciutat de l’oest d’Irlanda té diferents carrers plens de cafès i restaurants amb cartells lluminosos de neó. També s’hi pot trobar el centre de la ciutat, ple de botigues per a tots aquells que els encanti comprar.

 

A més a més, també està planejat compartir totes les activitats del programa, o la gran majoria d’elles, amb d’altres estudiants d’una escola de Sibèria, Rússia. Això permetrà als alumnes començar a parlar en anglès des del mateix moment que arribin.

 

Aquest viatge no és només una oportunitat per a què els nens i nenes aprenguin i millorin els coneixements que tenen sobre aquesta llengua estrangera, l’anglès, sinó que és també una avinentesa per millorar el seu caràcter i sentir-se molt més segurs d’ells mateixos parlant aquest idioma i estant envoltats d’altres persones.

2015

Per tercer any consecutiu l’ESCOLA ANDERSEN, conjuntament amb LETS IPSWICH SCHOOL, ha organitzat unes estades lingüístiques a Anglaterra durant el mes de juliol amb els alumnes de secundària.

 

Els alumnes s’allotgen amb famílies de la mateixa ciutat d’Ipswich per tal de poder practicar i millorar l’anglès així com poden veure els costums i la manera de viure d’aquest país.

 

Durant quinze dies els nois i noies de la nostra escola fan una immersió lingüística a Ipswich, una ciutat a 150 Km de Londres. De dilluns a divendres al matí assisteixen a l’escola LETS on realitzen les classes d’anglès amb professors nadius titulats. A la tarda la mateixa escola organitza activitats lúdiques, sortides, visites culturals, la pràctica d’algun esport…, amb monitors preparats.

 

Aquest any hem anat a la platja de Felixstowe, hem fet paint ball a Alderburg, hem remat pel llac de Thorpeness. També hem visitat l’Ajuntament d’Ipswich i hem tingut una entrevista amb l’alcalde de la ciutat i hem practicat tennis, beisbol i futbol.

 

Els caps de setmana s’organitzen d’una manera diferent: El dissabte l’escola prepara una sortida de tot el dia i el diumenge hi ha el “family day”.

 

Enguany hem anat a Londres el primer dissabte i el segon a Cambridge, on els alumnes han visitat tota la població fent un “Treasure Hunt”, o sigui una gimcana organitzada pels monitors.

 

Diumenge, les famílies on estan allotjats els nostres alumnes els preparen diferents activitats i sortides adients.

 

No cal dir que com cada any les estades lingüístiques han esta un èxit i que tots volem repetir l’any que ve..