Els més menuts de l’escola marxen de convivències

Els més menuts de l’escola marxen de convivències

| Educació Infantil

Els nens i nenes d’I3, I4 i I5 de la nostra escola van anar de convivències a Torrelles de Llobregat els dies 14 i 15 de març.

Es van allotjar a la casa de colònies “Can Mas” i, amb un grup de monitors, van fer un munt d’activitats i tallers i, fins i tot, van fer un joc de nit molt divertit.

El primer dia, al matí van tenir temps de conèixer els monitors i familiaritzar-se amb les instal·lacions. També van conèixer la mascota de la casa, un ratolí molt entremaliat que viu a la casa de colònies i que havia amagat la roba i les sabates d’uns minyons. El ratolí va deixar uns pistes als nostres alumnes, que els van portar a diferents jocs i proves que havien d’anar superant per poder trobar la roba amagada.

El segon dia, les activitats es van basar a conèixer l’entorn natural de la casa. Els més menuts de l’escola van passejar pel bosc que envolta Can Mas.

Van ser dos dies, on els nostres alumnes van aprendre a respectar la natura i a conviure amb els seus companys i companyes.

A més, tot i que per a alguns era la primera vegada que no dormien amb els pares, tots plegats s’ho van passar d’allò més bé!